shake it, shake it, shake it, baby, now.

hejhej!
skolan som vanligt idag ,stod i cafeet med vilma halva dagen. sen blev det att åka buss halva vägen och gå halva vägen hem i regnet ..
aee hörre ni har inte mycket att skriva.
lägger upp några mycket braiga låtar ,glad-låtar :D

It's written in the stars.

Tror ni att jag gi k upp och plugga sen imorse som jag skrev eller? Nejnej jag somnade såklart om till kl 8 så att jag kom 20min för sent. Men det gjorde inte så mycket ,gjorde provet när jag kom ,det blev G tror jag ,hon babasan hade inte rättat VG felen så får se hur det blev. Efter skolan har jag bara tagit det lugnt ,just nu nyduschad och ligger i sängen och ska sova så godnatt :)

Trött tjej

Godmorgon! Som sagt jag är skittrött ,har vaknat varje halvtimme inatt. Och sen så är jag vaken nu fast jag börjar kl 9 ?! Aja jag får väl ta och plugga lite biologi som jag ska ha prov på nu på morgonen!

bästa!

haha ett par syskon som har blivit drogade för att dom har tagit bort sina visdomständer ,dom är helt borta !:D




I'll spread my wings and I'll learn how to fly. I'll do what it takes till I touch the sky.

hej allt folk! ledsen för den mycketmycket dåliga uppdateringen ,blir ju mest att jag bloggar på helgerna om ens det ibland. har ju skit mycket i skolan så måste ju plugga hela tiden ,men det lönar sig VG på engelska provet och G+ på samhällskunskapen inte så bra ,men det ska bli ändring på! och på måndag blir det biologiprov eftersom att jag var sjuk när det var i skolan.. det bara öser in med massa papper och tidningen om alla gymnasium ,får ju panik ?! vilket ska man välja ,hur ska man veta att man gör rätt val? och tänk om man inte trivs osv .. men är mest inne på haga eller eber iaf! typ Natur&samhäll eller Samhäll ! inte alls länge kvar tills vi ska söka ju.. nej usch vill inte tänka mer på det! bästa a-laget! nae men nu ska jag ta och hitta på något annat ,pusshej!

kungsgård eller haga ?

blev att gå upp tidigt idag ,vid 11 åkte mamma pappa o jag in till gymnasiummässan ,träffade massor av folk. riktigt intressant ,men är ine helt säker på än vad jag ska gå ,bara nästan. antingen ekonomi på kungsgård eller samhällsvetenskap på haga ,det lutar mest åt haga tror jag. för dom hade massor av olika inriktningar ,som väljer sen efter 1an. får se hur det blir ,ska läsa igenom alla papper man fick också. men först blir det att plugga till proven vi har i veckan !

Trodde aldrig att detta skulle hända

Är inte på bästa humöret just nu ,menmen man kan ju inte alltid må toppen. Trodde faktiskt inte det här skulle hända ,men det är mitt fel som vanligt, du tröttnade helt enkelt. Visst det gör ont. Men life goes on ,fast det är så jävla jobbigt! Nu är allt så annorlunda ,det var ju inte såhär det skulle bli .. Nej ska sluta va en fjant ,nu ska jag sova imorgon är det skolan som gäller! Ska plugga som bara den!

ice age 3

Hello people! gud va skönt det är med långhelg. har nördat super mario på wii helga dagen ,nu blir det ice age 3 ;) imorgon blir det en plugg-dag ,har so prov på fredag engelska prov nästa tisdag och no prov nästa onsdag ,gr8 !

You made me smile ..

Det blev en kort skoldag för mig. Gick fram till lunch sen blev det att åka hem pga att jag inte mådde så bra. Där efter har jag pluggat och nyss såg jag klart på säsongs prämiären av älskade efterlängtade desperate housewives<3 grymt bra som vanligt! Ligger nu i sköna säng ,mobilbloggar för första gången dessutom ;) Men nu måste jag sova skola och plugg väntar imorgon! Godnatt allihopa!

NYTTNYTT


you know i'd never ask you to change

så nu är mitt rum snart klart ! Blev en dag på ikea och massa andra ställen med mamma idag ,nu är det bara väggen kvar i rummet dom ska fixas till :D
har nu precis sett klart remember me ,sorlig film ..
och såklart så har jag blivit dyng förskyld och fått ont i halsen igen (Y)(Y) ae det känns inge vidare.
kommer starx upp bilder på rummet ;)


RSS 2.0