new

blev stan idag ,massa nytt tack mamma ! har rensat min garderob och pluggat lite nu ,ska snart plugga lite till sen blir det sängen. bättre uppdatering imorgon !





nattinatti

fick panik förut när jag såg min katt låg helt stilla på min säng utan att andas ,trodde han va död . men när mamma kom in och kollade på honom så vaknade han. fan va rädd jag vart .min gammla pelle♥
har iaf pluggat lite namngeografi ,men nu ska jag sova .godnatt !

film

blev en hemmakväll idag med. pluggade lite ohsen åkte upp med mamma till ica för att hyra film och mötte på vilma och hennes mamma som också skulle hyra film. dom tog 2012 tror jag , och mamma och jag men of children eller vad den hette. men vi har inte sätt den än . såg nyss en annan film som gick på tv ,the last kiss. den var väl helt okej .lite annorlunda sådär. blir väl kanske att se den filmen vi hyrde nu. eller något ,får se . juste skulle lägga in en bild på mitt hår var det någon som påminnde mig om. blev dock inte så stor skillnad men nu är det inte svart längre iaf ..

ursäkta dålig bild och ofixat hår . blev typ lite mörka slingor i det .

.

tjatja
somnade runt 4 igår ,och jag som tänkte sova ut . så börjar min pappa dammsuga kl 10 ?! fyfan va arg jag vart på honom. så jag la kuddar på huvet så jag inte hörde någonting så somnade jag om till 1 .skönt ! nu ska jag snart sätta mig och plugga geografi och ismer ,och kanske lite kemi?


godnatt

har vart riktigt skönt att bara va hemma ikväll ,vart en långfilm med familjen och litelite plugg. som vanligt när jag ska gå och fixa mig på toan för jag ska sova så börjar lillasyrran tjaffsa ibland kan hon va en bitch alltså ! aja nu är jag jätte trött efter att ha gått upp halv 6 i morse för att jag skulle hinna plugga till engelska provet. så jag har väl sovit 5 timmar tror jag ? så nu ska jag sova uut ! godnatt allihopa !

jag o lillasyrran

you are a different person now .

plugg plugg och plugg. det bestod hela min dag av igår därför jag inte blogga sry .
skoolan vid 8.15 ,började med engelska prov sen matteprov, lunch ,idrott och sen slutade vi med fysik/kemi kl 2. är så jävla irriterad , på engelska orvet fick jag 68,5 poäng och 70 var vg. 1,5 poäng ifrån ? PRECIS som förra provet ?! och på matte provet fick jag 18,5 av 25 ... menmen får väl va nöjd med det !
ikväll har jag bestämt mig för att stanna inne och plugga ..heheh .men imorgon blir det nog brudsen kan jag tänka mig. men idag blir det att slita ,för på måndag är det soprov ,bildprov och idrottsuppgift .tisdag är det soprov igen. onsdag är det kemi prov och på onsdag sätt betygen !! nästa termin sattsar jag på alla VG !

gee mig

r.i.p marias hår

håret är helt förstört .. började med att bleka det igår ,blev gul och orange (Y) sen så tog jag i mörk färg för att få bort det gula . blev dock sent så jag gick och la mig . sen väckte mamma mig imorse och hon hade då köpt 2 hårfäger till . så kl 9 färgade vi det lite mörkare igen. och sen när det var klart färgade vi det mörkare igen . och det är ännu inte bra .. jätte slitet och skiftar i lite olika färger . men mamma kommer hem med 3 hårfäger till ikväll (Y) fägade ju mitt löshår också ,blev mycket slitet o är inte i rikitgt samma färg som mitt så det blir att färga det ikväll också .. det har nu gått åt 9 hårfäger. plus att det kommer 3 st till ikväll. fyfan ..

aeee nu ska jag inte babla om mitt hår mer. som ni märker vart jag ju hemma idag också .nu ska jag plugga .

ska bli blond !

haha nej skojja , men ska där emot först färga det med blond hårfärg för att sen färga det rödbrunt . är så otroligt trött på svar hår. usch ! fick också hem mina sko idag . inte riktigt säker på dom men jag får se hur jag gör. men nu ska mitt svarta hår bort! lägger upp före och efter bilder lite senare ..


tisdag

blev att va hemma idag ,pga av min mage .något fel på den . igår natt drömde jag att jag spydde sen vaknade jag av att jag mådde jätte illa och spyde ? och inatt vaknade jag vid halv 4 av att jag hade kramp i magen ,så ont har jag aldrig haft ! ae lite läskigt vare .så det blev att stanna hemma idag .

iallafall ,fick reda på att jag fick g+ på mitt fysi prov iaf .och pga av att jag fick vg på mitt förra fysik prov så får jag vg i slutbyteg ,hur bra är inte det :D
men nu ska jag plugga till bild ,matte och engelska proven jag har i slutet av den här veckan ! ..

hinner inte

hinner inte blogga idag . har 4 prov den här veckan plus att jag ska skriva en uppgift till idrotten och fixa en grej med en engelska uppgift . så ja , hörs när vi hörs !

lördag

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars ,Couse I could really use a wish right now ..

tjatja .
gick upp runt 10 ? har städat hela övervåningen . kände för att vara snäll mot päronen ! satt mig på altan och hoppades på att solen skulle titta fram ,aa fast nae .

men dock så kom den fram precis nu så jag hinner inte med det här ,uuuut i solen med er !!

nästansommarfan

blev att gå till skolan idag . ingen höjdare , men det funka ! började med matte sen dubbelpass i engelska ,lunch ,gympa och sen skulle vi haft fysik men vi som inte skulle göra fysik provet idag ,fick typ bars sitta ute i korridoren och prata. så det var det jag vilma ellen och emelie gjorde. slutade vid 2 . pappa kom och hämta miiiig

sen blev det att lägga sig och steeeka i solen ,till 4 typ .tog sen en dyysch sedan kom vilmzen .jag slängde på mig kläderna och sen bärde det av till nyckelgymen ,blev att sola solarium där. gick sedan in på konsum och inhandlade glass ;)
sen hemåt igen .dusch igen . fixade oss. och jag kan säga det var heeelt onödigt att vi fixa oss för vi var ändå bara hemma hela kvällen. aja vilma åkte nu för en halv timme sen kanske .jag har precis tagit bort allt smink och satt mig i sängen. så skönt! hatar verkligen att ha smink på mig ,usch smink är det västa som finns. kan man inte tänka sig att jag tycker ;)

aja ,läste precis att det skulle bli upp emot 20 grader och sol imorgon .men gissar och hoppas på att det kommer bli ännu varmare !

21.09

blir inget mer bloggande idag. ska sätta mig och försöka förstå lite till fysikprovet vi har imorgon .
skolan imorgon somsagt. sen blir det stan med vilma och sola . tjarååå


.


blev dom här

yesyes ,blev dom där . fast inte säker på om jag ska ha dom på avslutningen eller om jag ska ha ett par andra skor jag skickade efter i vintras .. får se !



inte så bra bild ,menmen ..


rubrik

vaknade vid 9.15 och försökte somna om men det gick inte . så jag gick upp vid 9.30 kollade lite på tv . kände mig som en potatis som sitter och kollar på tven hela tiden så jag fick rycket och ville träna. så nu har jag tränat i 1 timme ,skitkul ! hehe men ska snart se ett pogram på tven igen (a) ,men sen blir det ut och springa med nova(hunden) .sen en dusch och sen MÅSTE jag plugga till fysik provet vi har imorgon .har inte pluggat något till det än ,för jag har typ inga papper till det. missa ju ett bildprov idag för att jag var hemma. men jag får väl göra det nästa veckan ist antar jag ! sitter nu i köket med högsta volym på musiken .och ska slänga i mig lite frukost innan pogrammet på tven hehe ;) .
mamma kommer hem med lite nya grejer sen också !

tråkigt att det är så varmt ute men ingen sol ?!

v a m

blev en dusch och sen tven hela kvällen . behöver ta det lugnt. tror inte det blir skolan imorgon .. får se. men ska snart gå och lägga mig så jag säger godnatt nu så skriver jag mer imorgon . godnatt allihopa !

haha en bild från halloween för ca 2-3 år sen. vilma amanda och jag ;)

onsdag

ingen skola för mig idag heller .men imorgon ska jag dit ! och imorgon har vi fysik och bildprov fick ja reda på igår .. men jag vet inte ens vad jag ska läsa på ? skulle visst till stan med klassen också . nae men det är väl dags att ta fram böckerna snart antar jag ..

har suttit och vart livrädd hela morgonen för den jävla åskan ,hatar det verkligen ! jag som hade hoppats på att det skulle va fint väder dom dagarna som jag var hemma så jag kunde va ute lite .men nae inte alls ! men nu ska jag välja vilka skor jag ska skicka efter. sen plugga lite och sen ta en dusch .och kanske träffa amanda sen .

bild från en dag man minns väldigt mycket från i sommras . emelie kommer du ihåg vilken det var ? ''man måste vara i ett fordon med hjul om ni ska beställa här'' . haha emelie med sina toffsar också .

beslutsångest

tisdag = tvkväll . har nyss kollat 2 avsnitt av 2½ män , sen klockan 9 är det desperate housewives sen cougar town och sen christine.

förresten så vart det inget sola idag .men amanda och jag bestämde att vi skulle göra det imorgon ist . vet ej om jag ska till skolan imorgon .känner mig inte så bra än .. men jag får väl plugga hemma ist .

har inte bestämmt mig än om vilka skor jag ska skicka efter heller. nu när jag kolla in på sidan så har dom fått in en ny modell av dom jag ville ha förut och dom här är ännu snyggare. men jag kan inte bestämma mig iaf hehe (a) tycker mycket om kedjor nittar och silver ohsånt .
men nu ska jag ta en jättesnabb dusch ochsen plugga lite ,undra om jag hinner det innan desperate housewives börjar ?

vilka tycker ni? några stycken att välja bland ..


tisdag !

We'll walk this road together, through the storm  .Whatever weather, cold or warm  .Just letting you know that, you're not alone ..

som jag trodde så blev det att va hemma idag , mycket förskyld hosta och huvudvärk .. kanske blir hemma imorgon också ? får se. måste till skolan på fredag iaf för då är det ju matteprov. men till dess är jag nog frisk ! har mest suttit framför tven ,och kommer nog göra det resten av dagen . om jag inte ska upp och sola ? får se om jag orkar . nej men det var en kort uppdatering bara.

jag kör den här jag med då .

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 1 typ , och nu menar vi varit inte är !

Vad tycker du om kärlek? mycket bra

När kramade du någon sist? förut

Saknar du någon speciell person?
yes

Har du svårt för att bli kär? sådär ,beror ju på

Är du singel? japp

När fick du senast en komplimang? hehe typ igår

 

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: nae ?

Hånglat med nån riktigt ful: ehm nja .

Hånglat med fler än 50 pers: nej

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll?

Gjort något riktigt dumt? många gånger ,tyvärr

Gjort något du verkligen ångrar? jaa verkligen !

Åkt ambulans? nejj

Gjort nåt olagligt? yes

Fått din mamma att gråta? nae ,tror inte det .

Slagit ner någon? hehe njaa

Skämts över dina föräldrar? aa .

Sagt jag älskar dig och menat det? jaa !

Tar du droger? haha nej

Dricker du?

Vilka kläder sover du i?  trosor o t-shirt

Vad hatar du verkligen? mytare .

Är du ensam nu? nej

Vill du gifta dig? om ja hittar rätt kille ,så javisst

Vill du ha barn? yes 1 dotter o 2 söner .kör på vettu ;)

 

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng?  jaag !

Såg dig gråta? vet faktiskt inte ?

Fick dig att gråta? ingen kommentar

Du delade en dricka med? amanda ,tror jag

Du gick på bio med? vilmz

Skällde på dig? pappa ,I think !

Sa någonting till dig och vad var det? mamma: har du svart nål och tråd någonstans ? . hahha


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? nej :)

Kramat någon? jaa

Pussat någon? nej

Köpt någonting? yesyes

Sjungit? absolut , heeela tiden ,älskart !

Saknat någon? jaa !


13.39

skolan vid 9 som vanligt då ,hade engelska och spanska men jag mådde inte så bra så jag gick hem, hostar som jag vet inte vad. men som alltid när man ska gå hem för att ta det lugnt packar lärarna på en massvis med böcker och papper ! men jag är väl tvungen att sätta mig och plugga en stund sen antar jag . men nu ska jag gå ut och sätta mig i solen en stund. bara en snabb uppdatering .

Wish I could spin my world into reverse just to have you back again

åkte ju till hagebycentrum med mamma vid halv 1 . vi kollade runt lite ,men det var ingen större skillnad där från stan . så vi åkte till maxi ist . hitta en avslutningsklänning . men ska dock köpa den nästa vecka ,hoppas på att den finns kvar . en jeansklänning från MQ vare iaf . ett turkost nagellack fick följa med mig hem! nu är jag helt slut efter en heldag på stan .plus jobbig hosta och ont i huvet .aeee inte kul !
nu ska jag ta en dusch tror jag .sen bara ta det lugnt så att jag kan gå till skolan imorgon. 8 prov ska göras innan sommarlov. så jag borde egentligen plugga idag men jag har verkligen ingen lust känner jag .
lägger upp en bild här också på dom skorna jag tänkte jag skulle ha på skolavslutningen . antingen turkosa eller svarta ,beror ju på om det blir jeansklännningen ;)




interoligtväder

jag som hade hoppats på sol :( skit !
vaknade runt 9 av att pappa och matilda skriker på varandra som vanligt .så jag kunde inte somna om så jag satt mig här. kollar på lite klänningar och skor till avslutnigen. fick ju hem klänningen för några dagar sen men den passa inte så jag ska lämna tbx den . så mitt letande fortsätter. men nu ska jag ta en dusch ochsen fixa mig ,för mamma och jag ska åka in till hagebycentrum och kolla runt lite där .tjaaarå

all night long

tjatja !

älskat det sköna vädret .la mig ute på altan vid 11 gick inte in förns runt 4. men brände mig ju lite somsagt. men nu börjar det lägga sig och bli brunt ist ;)
hoppas på lika skönt väder imoegon ,för då ska jag sooola hela dagen lång. men iaf ,duschade runt 5. vilma kom vid 6? jag fixa mig ohsen åt vi och prata lite som vanligt! strax efter 10 gick vi och mötte amanda .sen gick vi en sväng ohså kom pappa och hämta oss. för jag orkade verkligen inte gå hem. känner att jag inte mår så bra. börjar nog blir sjuk ,jävla hosta och ont i huvet som fan ! men slänger in en dagens outfit ,för nu ska jag sova .godnatt !



14.26

fan sitt inte inne ,gå ut i solen ist ;)
har legat ute sen klockan 11. hehe dock har jag bränt mig. men hoppas att det lägger sig snart.
mycket varmt ,25 grader i skuggan ! ae ikväll blire bästa brudsen ,vi skulle nog in till stan tror ja ,får se hur det blir. nu ska jag lägga mig en stund där ute igten ,sen ta en ISKALL dusch. otroligt skönt !

godnatt !

vart en mycket seg kväll . blev jag vilma och amanda på oasen . inget roligt ställe direkt. menmen kan va skönt ibland. haha kommer ihåg när man var där varje fredag. när det nästan var en själklarhet. hahah !
vilma blev hämtad strax efter 11. amanda och jag gick hem ,och när vi kom ner till hyttan så fick vi syn på denna roliga skylt som dom satt upp på början av anemon vägen ''se upp för levande barn'' hahah ! aja ,sen vart det lite inspelningar ,sen gick amanda vid halv 1. och nu ska jag sova .hörs imorgon godnatt !



terror på elm street

hatar att börja ett inlägg så jag kör bara på ;)

vilma oh jag åkte in till stan vid strax efter 5 . hämtade ut biobiljetterna och köpte poppcorn ochså . sen vare bara att vänta på att filmen skulle börja. såg nämligen terror på elm street. den äckligaste och sjukaste film jag sätt. jag säger bara ni måste se den ! men ändå var den riktigt bra ! filmen slutade strax efter 8 . vi tog spårvagnen ner till reseoch tog 20.30 bussen hem. vi känder för att gå en ''promenad'' så det gjorde vi. kom hem runt 22.40 ?
satt oss och prata sen gjorde vi inte så mycket mer. vi somnade väl runt 2 ,kan jag tänka mig.

och idag gick vi väl upp vid 11. åt frukost sen drog vilma. och nu sitter jag här .

bästa kommentaren under filmen från en kille i raden över oss : ''hehe ,kan vi inte sänka lite?''
hahah skratta som fan .

lite om filmen.

det hadlar om ungdomar som gick på samma förskola när dom var små . där jobbade en trädgårdsmästare som heter Fred Kruger. barnen var hans allt. Men ibland tog han med dom ner till ''grottan'' som han kallade det. det var som ett rum under förskolan. han skärde barnen med knivar på olika ställen på kroppen. sen så berättade baren det för sina föräldrar och självklart så vart föräldrarna till barnen mycket arga och ville få tag i Fred . dom jagar honom in på ett område. där Fred sänger in dig i ett hus ,som föräldrarna omringat. en utan föräldrarna tänder på huset och Fred dör. sedan när ungdomarna växer upp. så går 5 utav dom på samma skola. dom märker efter ett tag att alla har samma drömmar. i drömmarna ser dom Fred som bränskadad ,och han försöker döda dom. om dom dör i drömen så dör dom i verkligheten. efter att 3 av dom 5 ungdomar som var vänner har dött. så försöker en utav dom som fortfaraande lever ,hitta dom andra som gått på samma förskola ,och se om dom har samma drömmar. och det visar sig att dom alla redan har dött .pågrund av drömmarna. i slutet av filmen tror tjejen och killen som överlevt att dom blivit av med Fred. men när tjejen kommer hem med sin mamma ,så dödar han hennes mamma. och han är tillbaka . det skulle inte ta slut förns dom 2 ochså dött.


åska

det åskar och blixtrar som fan här. sitter här och är livrädd ,jag är vekligen jätte rädd för åska och blixtrar ..
menmen kvällens spenderades med amanda vilma lovisa ebba och emma nere vid boda ,vi typ grillade .fast det blev ganska så misslyckat hehe .mamma kom och hämta mig starx efter 10 var jätte trött. när ja kom hem kolla jag lite på tven och somnade till lite .. sen tog jag bort sminket och sen tog en dusch för mitt hår luktade skitäckligt efter att rök från grillningen och den lukten skulle jag inte stå ut att sova med. usch! så nu sitter jag här och ska nog stänga av datorn snart pga av åskan . vill ju inte att datan ska pajja .
aja imorgon vet jag inte alls vad jag ska hitta på . godnatt allihopa !

bradag

hehe förutom att jag försov mig lite imorse. ställer alltid klockan på 05.20 men lyckas aldrig komma upp förns tidigast 06.20 ,ibland halv 7 till och med. och idag vaknade jag 7 ,fick panik och tog en snabbducsh ,hehe kanske inte så jätte snabb menmen. sen fixa ja mig oh sen skjusa mamma mig till skolan ,kl 08.40 . onsdagar är bästa dagen på veckan ! första lektionen var arbetstid ,sen svenska ,kemi lunch ,sen skulle vi haft teknik men kent var inte där så vi fick ha håltimme ,sen sista lektion hade vi gympa men thomas fixade men cooper så vi behövde inte göra något typ. mycket bra dag. och mycketmycket skratt , och det gillas mycket !
nu ska jag väl duscha, och sen senare ska jag träffa vilma och amanda ,får se vad som händer. inget planerat såhär långt !

desperate housewives & cougar town

yess det är precis det ja sitter oh kollar på nu ,innan det såg ja desperate housewives , tisdagar blir det alldt en kväll framför tven. efter att det här är slut ska ja sova. mycket trött ! godnatt !


grattis till mina 3 kusiner madde, patrik och daniel som fyller år idag !

hoppas ni 3 får en bra dag ! lite kul att dom 3 är syskon och fyller på samma dag tycker jag :D
madde får en länk :) http://madeelenekarlsson.blogg.se/

menmen i skolan var inget speciellt ,vanliga lektioner ohså. slutade 2 idag med ,gick hem med emelie och moa.
nu ska ja snart plugga lite ,sen kanske gå ut en stund ,får ju passa på när det är fint väder.

23.06

sådär ja ,städade rummet förut .sen tog jag en dusch ohsen bäddade rent sängen. bästa som finns och precis ha duschat oh lägga sig i en ny bäddad säng! men nu ska jag sova ,imorgon blir det skolan som vanligt och så ska jag väl ta och plugga lite spanska och bild tror ja. låter inget kul alls menmen.
besöksrekord igår förresten ,alltid kul .
godnatt allihopa !

.

sådär ,beställde den här nyss. svårt att välja . men om den inte är bra när den kommer så blir det nog den med guld knappar eller så kollar ja på stan ist :)

''oh every time I close my eyes ,I see my name in shining lights''


skolavslutningsklänning?

kan inte besätmma mig .. inte så långt kvar nu heller. gäller att va i god tid innan allt fint är slut ;)
funderar på någon av dom här 3 .. om jag tar någon av dom vita så blir det iaf en jeans jacka till har ja bestämmt :D



it's like a echo in my head

började kl 9 idag, första lektionen engelska ,spanska ,fysik ,lunch och sen dubbelpass i so .
slutade kl 2 .skönt ! när jag kom hem åt jag sen blev det ett pogram på tven . och nu sitter jag är. amanda frågade förut om ja skulle med ut oh gå .men ja sa nej ,men funderar på att gå ut oh cykla .kan va skönt ,och mycket bättre än att bara sitta hemma. tror inte heller att jag har något att plugga. inga prov denna vecka men däremot bild prom nästa vecka ,om ismer eller vad det va .

förresten är det någon som vill att jag ska göra något speciellt här på bloggen. händer inte så mycket här . kanske en frågestund ? eller det har jag ju haft några gånger. men lite roligare och höra eran åsik om vad ni vill att jag ska göra ?:) släng gärna in en kommentar ! nae nu ska jag nog gå ut en sväng iaf.

bild från maj 09




i see you, i see you

såg precis klart avatar. helt klart en av dom bästa filmerna jag har sätt! grymt bra verkligen!
men nu är ja jätte trött. så jag säger godnatt nu så kanske det blir lite bättre uppdatering imorgon !



I promise to never mess it up again !

somnade inte förns 5 imorse. gick upp vid halv 1 ,så har inte sovit så mycket menmen . ska iaf sätta mig och plugga moppeteori nu . imorgon kl 10 ska ja ju köra :o ,får se hur dte går när jag typ inte kan någonting.


uppdatering:
blir en promenad ikväll med amanda också ,alltid trevligt :)

03.00

hehe ingen vidare bra uppdatering tycker jag. tycker nog inte ni heller. menmen jag har haft lite annat på gång. pluggat lite till moppekörningen på måndag ,måste pluggaplugga oh plugga mera !

ikväll har jag väl inte gjort alls mycket. vilma kom till mig vid 8 . vi gjorde typ ingenting om ja tänker efter ,förutom datan som vanligt. och prat ! sen kom amande runt 10 - halv 11 ? mer prat då ,sen drog dom vid 12. och ja satt mig här. är ganska så trött nu men ja orkar inte gå och lägga mig hehe . nej men hejdå nu har inget mer att berätta ;)


du var fan bäst ,men jag förstörde ALLTIHOP !

underbar !


otroligt trött

behöver verkligen en sovmorgon känner ja ,menmen imorgon ska ja upp runt 9 för vid 11 ska vilmz oh ja kolla på emelie o amanda ohdom som konfermerar sig. vet inte vad som händer senare.

hade ju tänk att ja skulle plugga moppeteoi idag ,men nu är ja så sjuuuukt trött. ska sova otroligt skönt nu. godnatt !

glaaad

bäst dag i skolan. skratt skratt oh skratt ! mår rikitgt bra ,verkligen !!

wow hade so prov idag ,oh ja vet inte om det gick sådär jätte bra .. fast ja kunde allt i häftena vi fått. så var det några frågor som inte fanns med ?! inte som ja hittat iaf hehe ...
ska plugga lite moppeteori ,elllerrr nae fan ska ha ledigt från allt plugg idag ! har fan pluggat som en jude i veckan .så nae får bli imorgon !
vart efter ska ja väl duscha oh fixa mig .ikväll äre vilmz oh maria vettni ;) vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på än .. heheh eller vilma va sägeru ,haffa ? bakom hörnet ? hahah !

nej men hörre ni nu har ja inget mer att skriva till er . BYE

!!


paying for the things i never done ...



kan maria allt till provet ? jaa ! mycket bra
har precis pluggat klart men tror det blir lite mer sen innan ja går oh sover.
nu ska ja ner oh träna tror ja. får se om ja hinner. hehe.
imorgon äree ju fredag ,fan va snabbt den här veckan har gått ! får se vad som händer imorgon. blir nog tjejerna iaf. hörre ni bättre bloggning kommer en annnan gång. ska skärpa till mig ;)

toooorsdag

When I see you baby
I just don't wanna let go



hejpåer
kom till skolan vid 9 imorse. möte direkt med lite folk . sen plugga ja till soprovet. ohsen så åkte vi in till stan för att kolla på fame musikalen tyckte faktiskt att det var riktigt bra! dom som sjöng var otroligt duktiga! moa oh jag fick iah springa till bussen sen. när vi kom fram till station kom mamma oh hämta oss. oh nu har ja sätt på anna anka söker asistent ,som ja spelat in haha! oh nu ska ja plugga sooo igennnn ! ohså blir det ut oh springa efter det ohsen plugga till moppegrejen ,faan har inte pluggat något knappt oh ja ska köra redan på måndag :O får plugga hela helgen helt enkelt ! jobbig kväll kommer dte här blir .hörs

godnattt

pluggade historia i typ 3 timmar förut så nu kan ja nästan allt =)
oh nu kom ja ut från en 40 min dusch ,jätte skönt ! blir kanske något på tven nu eller sängen direkt. får se hur ja gör men ja säger godnatt nu iaf .puss

oh baby, i have tried to make things right

HELVETEEEE! jäva möte i skolan imorgon. jag kommer fan få gå om 8an eller nåt :(
men jag har inte tid med det här. måste pluuugggggaaaa !!

på måndag har ja körlektion förresten ,ska bli kul !

HEJDÅ

I did not realize how much you mean before you were gone

fyfyfy vad ja inte tycker om min header! blir aldrig nöjd ?! aja . får väl ta att göra en ny snart igen.

kom nu precis efter att ha vart ute oh sprungit i typ 1 timme. nu ska ja ta en låång dusch ohså plugga SOSOSO!
idag ska ja allt sova tidigt! får ju tvinga mig själv upp varje morgon kl 6 ,för at hinna eftersom att ja är så otroligt seg på morgonen .vaknar aldrig riktigt till innan ja kommer in i duschen hahha. funderar på om ja ska skicka efter någon tröja också om ja hittar någon ,tycker att ja har så dåligt om tröjor juu .

rekomenderar dom här tabletterna. till för dom som inte äter så mycket frukt och grönsaker. 2 omdagen motsvarar 5 frukter eller 5 grönsaker. jovisst ja älskar grönsaker och frukt men ändå blir det aldrig av att ja äter det ?..

hejallihopa



tisdag ,känns som den här veckan kommer att gå snabbt .men det är ju bara roligt ;D
skolan idag iaf som vanligt gick 8.15-14.00 . nu ska ja ut och springa eller cykla ,har inte bestämt mig än. var ute och cykla igår runt 10 - halv 11 ? det va jobbigt kan ja lova! menmen måste komma igång nångon och det får bli nu :)
efter det ska ja plugga till so provet IGEN. men ja ska fan iaf ha ett VG ! japp så äre. och om ja har tid över ska ja plugga moppeteori också. menmen nu hinner ja inte sitta kvar här
BYE!

måndag

kom i tid till skolan ,bra maria ! haha
gick iaf upp runt 7.15 duscha fixa mig och åkte vid 9 .började med engelska sen spanska, fysik ,dubbelpass i so !
sen slutade vi . måndagarna är korta! det gillas .
kom hem vid 14.15 kanske? åt och kolla ghost wispher. och nu sitter ja här. ska plugga till so provet vi har på torsdag .kan det mesta men inte allt så nu blir det plugg. sen lite senare åker ja till vilma så ska hon fixa mina naglar ;)

goodnight !

nu blire sängen för min del. blev inget plugg idag. får ta det imorgon ist .
hörs imorgon !

2 maj

kommer kanske upp en header här om det blir bra. får se men det saken.
amanda och jag satt och vänta upp vid station på att stoffe och orre skulle komma med bussen. när dom kom blev det lite snack sen jag och amanda hem till mig . hon sov här. vi somnade väl runt 4 tror ja? och vaknade runt 10? idag ska ja plugga och träna. ska äta frukost eller ngt nu och sen ut och springa.
,tjarå

hej

nu ska ja och möta amanda och vilmz ,ingen aning vad vi hittar på. kommer väl mesy att ta det lugnt !
bilder här .pusshej !






hejdå

1 maj

har inte bloggat seriöst på några dagar ,sry
igår va ju en rikitgt lyckad kväll! yesss så vare .
somnade runt 4 igår ,fick ju inte mycket sömn ,vid kl 9 började skriket ,inte kul ! så jag har väl sovit 5 timmar kanske ? skönt ,nae
tänkte ja skulle ner till mottionsgrejen där nere. haha märke igår hur dålig kondition ja har ,hahah !
ikväll blir det amandiis !
tjaråå

pusss haha, bild från yesterday

bästa valborg !

vilma amanda emelie linnea och jag åkte in till stan vid 8 . tog halv 2 bussen hem helt proppfullt i bussen ,kanske 70-80 pers.
kom hem för typ 10 min sen. och jag är så otroligt trött så nu ska ja tabort sminket och sooooova !!
vill bara säga tack till allt folk ,skit rolig kväll !

GODNATT !    hörs imorgon

RSS 2.0