hehe

gick inte alls bra med min roll som kockMaria aeee makaronerna vart överkokta och baconen bränd .. aja bättre nästa gång. eller inte . matilda tyckte iaf att det vart jätte gott hahaha !

efter att ha ätit det inte så goda maten ,så plugga jag flitigt en timme kanske? och nu kom jag precis en efter att ha gått en promenad men hunden ,regnar och är mullet som fan men hade paraply så det funkade ju. däremot vart lilla nova dyngsur hahah ! nu ska ja plugga lite till för imorgon återvänder jag till skolan ;) har inte vart där på 3 veckor. rätt skönt men ska bli roligt att komma tillbaks. fast det är väl inte länge jag kommer känna så :D
ska nog göra so provet imorgon så att jag har det klart !

hörre ni jag ser att den här bloggen har blivit en bildlös-blogg ,inte kul ,inte alls kul. bilder ska ja fixa .lovar !

BYYYE

kocken maria

står i köket och lagar mat ;) blir en konstig blandning. chickennaggets bacon och sen makaroner eller ngt liknande till hehe. satt på ugnen innan jag gick in i duschen så när jag kom ut så var det kvar otatis i ugnen från igår som pappa hade glömt att ta ut. så det bara rykte ut ur ugnen så nu står fläckten dörren och fönstret öppet för att det luktar som det har brunnit .usch fyfan !

uppdatering: hur steker man bacon ?

godmorgon

sitter just nu mitt på sängenoch vaknde precis! ska snart göra frukort och sätta mig framför tven .MEN bara en kort stund. för idag blir det plugg ,ut och springa med hunden, duschen ,och ännu mer plugg. mår bäst ,ingen aning om varför menmen inget att klaga på :D

kollade precis ut i fönstret och det är skit fint väder också . perfekt dag !

BYYYE

bästa uppdatering

TOG BORT BANDAGET FÖRUT - DUSCH EFTER DET - NU SITTER JAG HÄR - SNART BLIRE DESPERATE HOUSEWIVES - BÄTTRE BLOGGNING IMORGON LOVAR !

BYYYE

oj

har inte bloggat sen i lördags hehe sry . men har inte haft så mycket att skriva om eftersom att mina dagar nu för tiden ser nästan likadana ut.
snart är det onsdag iaf och då ska ja tabort skiten. fattar inte att jag säger det här men ..jag längtar till skolan !

ni kan väl typ gissa att min dag har i stort sätt bestått av tven. MEN jag har faktiskt också vart dukitg att plugga till religion provet som vi ska ha nu i veckan tror jag? fast ja vet ju inte om ja ska till skolan alls den här veckan. isf blir det väl på tordag eller fredag . får se hur det blir med det .

ska snart jag sätta mig vid tven IGEN och kolla svenska hollywood fruar .så patetisk egentligen men det är ju det som får det att bli så roligt att kolla på. och speciellt hon Maria montazami är så sjukt blåst så att det går verkligen inte sluta skratta åt allt hon säger. så jävla skön !.

ska plugga lite mer sen. imorgon blir det plugg igen till ett annat so-prov som jag skulle gjort i höstas men det har aldrig blivit av. men NU blir det av. lag och rätt prov är det . så när jag kommer tillbaks till skolan vänar 2 so prov på mig. ska bli kul att göra dom , vafan det måste blivit något fel på mig ?!

BYYYE





löööördag

matilda till mamma förut: asso eric saade har gjort slut med sin tjej ..

mamma: ja men hon var ju lite knäpp, så fort han hade sjungit klart på scenen så klev hon upp där och ville ha uppmärksamhet.

matilda: jaa men han är ju endå dum!

mamma: men hon hade ju inte alla hästarna hemma ..

matilda: vadå hade hon hästar ??

mamma och jag as garvade till vi tjöt ,hahahah!
------------------------------------------------------------------------------------------------------

sen vilma och amanda kom till mig runt halv 8 kanske ? jag färga amandas hår och det vart mycket bra. när det var klart så följde vilma amande hem och sen så kom vilmzen tillbaka. vi partade mest.
sen så satt vilma och läste upp vilka grupper hon var med i på facebook..

vilma:
alla vi som bevisar att blondiner är smarta

lillasyrran:
amen vilma du är ju inte smart?

vilma och maria: hahahhaha

vilma:
inte du heller matilda

lillasyrran:
nae jag vet .

13.29

vaknade för några timmar sen. haha ja oh syrran spelade nintendo ds hela natten. super mario kan man ju inte få nog av. skitkul .
idag tänkte jag städa,träna och plugga faktiskt! och det ska bli av ! aja slänger in ett inlägg senare. för det här vart ju inte så intressant ..


mycke

vilma kom tilll mig vid 8 ,vi prata prata och prata ! mycket trevligt. blev en titt på talang också. sen kom stoffe och amanda. vart mest prat prat och prat. trevligt det med. nu ska jag snart sova godnatt

BYYE

.



1. jag är jätte mörkrädd ..hehe

2. jag använder en speciell gaffel varje gång jag äter ,tvångs grej haha. vi har 4 st sånna klart.

3. jag tar lätt åt mig dåliga saker folk säger om mig.

4. jag har jätte svårt att släppa folk. vare sig vilken relation jag har med dom.

5. om jag får för mig en sak vill jag att det ska ske direkt .

6. pratar med mig själv ibland ,när jag är ensam hemma .. haha

7. jag kan inte riktigt hata en person. jo jag kan säga att jag hatar den men inerst inne hatar jag den inte.

8. jag kan inte gå hem ensam när det är mörkt. får panik ,känns som någon följer efter mig. går inte att få bort. jätte obehagligt. slutar oftast med att jag springer hem fast jag vet att ingen är där .. fast i mitt huve finns det något där.  hehe låter som ett psykfall

9. jag älskar min katt och min hund

10. man kan inte tro eller se det men ja äter otroligt mycket. min lillasyster och vilma kallar mig mat-maria ,hahahah

2½ män !!

gick upp runt 10 duscha ohsen åkte mamma och jag till sjukhuset ,bytte bandaget .och jag som trodde det skulle a ett tunnare men naeee fick ett lika stort och tjockt! men på onsdag morgon så får jag tabort det själv. skönt skare blii!
kom hem runt 11.45. mamma och jag nörda 2½ män haha så jävla bäst! lätt favorit serien :D
bästa är den sjukt blåsta tjejen Kandi ,HAHA alltid lika roligt !

haha nej men ikväll blir det ju en hemmakväll igen. hatar att inte kunna gå ut :( men nästa helg :D
ska inte gå till skolan nästa vecka heller. blir en hemma-plugg-vecka !
tröjan och tightsen från gina kom förut ,tightsen var jätte fina! men tröjan var lite stor men kanske går att fixa eller så lämnar jag tbx den .fast den kosta ju bara 149 aja får se ,skitsamma :)

BYYYE

converse<3

beställde precis 2 par converse. dom kommer väl om ca 2 veckor :D
fick bli ett par vita och ett par röda !tror att dom vita är skin. ville ju ha turkosa :( men det fanns inte ..



gee mig ringarna


aa fast nae

tjaaa! imorgon ska det bort ,fyffaan va skönt :D fast det kommer ju ett nytt ,fast inte lika stort/tjockt .

mamma och jag satt säkert i 1 timme igår och kollade efter vita converse på internet igår.
hittade en som man beställer hos vad man vill ha så skickar den efter dom från honkong. äkta för 249 kr ,de ni ;)
så det blir ett par vita, och kanske ett till par ? vill ha ett par turkosa också .men får se ,skönaste skorna !

vet ej hur dags jag gick upp imorse? tog en dusch direkt nör jag gick upp. ohsen som vanligt tven. hör vilket liv jag har ?!
och nu satt jag mig iaf här. vet inte riktigt vad jag ska göra. kolla runt lite på kläder kanske? aa det ska ja göra byye!!

.

dom tightsen jag la upp för ca 2 veckor sen och en tröja blev det (y)



23.02

grattis till ebba som fyller 14 idag :D

runt 5 kom moa och vilma och va lite sociala med mig. när dom kom hade dom med sig en chockladask som dom hade köpt till mig, gullungar ! dom gick sen igen vid 6.

men nu ska jag fixa lite sen gå och lägga mig. 2 dagar kvar tills jag tarbort det här jobbiga bandaget. kommer efterbilder någon dag. så får ni se hur det blev :)
godnatt !

hata!


I can see right through ya’

försökte sova så lång tid jag kunde imorse ,för att slippa va uppe. men det gick ju inte så bra. gick upp vid halv 12.
satt min vid ,ni kan nog gissa? ..aa tven -.-. hatar det här!
jag vill ut ,vill inte va ngt handikapp -.-

ska väl inte göra mycket mer idag.
vet att min blogg har blivit skit tråkig nu dom sista dagarna sry för det! men det blir bättre när jag får bort den här skiten och det inte gör ont längre ,för då blir jag på bättre humör och då är jag bättre på att blogga !

måndag

4 dagar kvar dåå .

gick upp vid 11. har suttit halv död framför tven heeeela dagen. mamma och jag hyrde nya beck och såg den. riktigt bra. som alla beckfilmer. tycker om dom väldigt mycket!

nu tänkte jag ta en dusch. sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. jag vill bara ta bort det här jävla bandaget och va på praktiken eller i skolan. fattar inte att att jag säger det här men jag längtar tills jag ska till skolan igen. sitta hemma hela dagarna är ingen höjdare ska jag säga. ae fyfan.

imorgon kanske vilma kommer och är lite social med mig iaf. om jag orkar..

BYYYYYYE !


ingen tungpiercing längre

tog ju ut min tungpiercing innan operationen sen orkade jag inte sätta i den igen. sen igår när jag skulle sätta i den hade det växt igen :/ . menmen ganska så skönt att inte ha den där i munnen hela tiden. spelar faktiskt inte så stor roll om jag har den eller inte.

men mår lite bättre idag iaf :)
som sagt blev 2 filmer med mamma igår ,the proposal och the hangover. båda var riktigt bra !

gick och la mig vid halv 12 igår .sen gick jag väl upp vid 10 imorse tror jag ,det går ju inte att ligga kvar i sängen efter man har vaknat :(
kollade lite på tv. sen åkte mamma och jag upp till skogen och gick med nova en halv timme unjefär. för att se om min nackspärr kunde släppa lite men nejj ,inte det. kan inte röra huvet någonting. nackspärr som aldrig förut !
nej jag ska inte gnälla mer nu.. har ingen aning om vad jag ska göra imorgon ska väl va hemma och bara ta det lugnt tror jag. på fredag ska jag in till sjukhuset och byta badaget till ett tunnare. sen ska jag ha det i 3 dagar och sen är jag FRIII !! ni förstår nog inte hur mycket jag längtarrrr .

nej men nu ska jag gå och knarka lite mer panodil och ipren ;) haha nej men .får se om jag hittar på något att göra annars försöker jag väl gå och lägga mig eller något liknande !

eenie meenie


inget bloggande på ett tag, huvet dunkar

ae nu blire inget på ett tag här. har verkligen ingen lust .
men kan iaf skriva lite om min dag .. vaknade vid 10 efter att ha sovit ett helt dygn ,rätt så skönt. amanda var här förut och va lite social med mig ,hehe tack !
har fått nackspärr nu också kan inte röra huvet åt sidorna överhuvudtaget. så otroligt ont!! har mest levt på ipren/panodil idag. dom funkar inte .. nu har jag precis kollat klart på the proposal. med mamma. jätte bra film!!
nu ska vi se en till !
bandaget är så jävla obekvämt så jag tror jag dör ,och nackspärren !!FYFAN, jag får seriöst rycket!!
och jag har fått tinitus också !!!!

HEJDÅ

för ont för att blogga

ja som sagt egentligen mår jag för dåligt för att sitta här. men kände att ni behövde veta att jag levde ;)

drömde en konstigdröm inatt.. jag hade mått ganska illa innan jag gick och la mig. sen när jag väl hade somnat så drömde jag att jag praoa på intersport som jag har gjort. och att man var tvungen att ha en speciell tröja om man mådde illa ,den var jätte stor gick ända ner till knäna.

sen 5.20 så vaknade jag av att jag spyde på mitt golv hahah .
mådde skit dåligt verkligen men jag tror det var för jag var nervös. mamma fixade det där ohsen somnade jag om 1 timme till. gick upp vid halv 7 duscha och klädde på mig och sen så åkte vi till sjukhuset. utanför sjukhuset så mådde jag dåligt igen så jag spyde under ett trödd hahaha.
när vi kommit in så fick jag sitta och lugna ner mig lite gran och sen så fick jag lägga mig på ett ''operationsbord'' fick bara lokalbedövning. kännde verkligen ingenting.  det tog unjefär 1 timme. sen kom vi hem runt halv 11 .

21.07

pappa fixade någon grej med telia så han fick en mobil ,och den skulle jag få ;) blir en sån på bilden nedan!
ska lägga mig framför tven en stund nu sen blir det sängen för mig. otroligt trött!!
vet inte om det blir något bloggande imogon .får se ,isf på kvällen kan jag tänka mig ,kanske ..
så jag säger godnatt nu!


hiss & diss

DISS
spelar ingen roll hur dom ser ut om det bara är spets tight,usch blä. fult!

ett tillexempel ..



HISS

men andra detaljer som tillexempel det här nedan ,gillas mycket !




.


sista dagen på praon ..

lite tråkigt faktiskt .
gick upp vid halv 8 i morsen duscha och fixa mig. sen cyklade upp till station med mobert ;)
sen prao ,moa och jag tjockade på chickenkebab. sen fick vilma och jag sluta vid 3 skönt! tog 15.40 bussen hem. haha det är 2 andra tjejer på inter sport dom också har praktik där samtidigt som oss. dom bitch-blickar oss hela tiden för att vi nästan får allt jobb hela tiden. hahahh !

iaf nu ska jag ta bort mitt smink och sen sova en stund.
imorgon blire att gå upp tidigt tidigt ,ska va i stan redan vid 8.. är redan jätte nervös!

inter sport !

bästa praoplatsen ,bästa folket :D
började vid 10 då. fick mest larma och hänga ut grejer men ändå ganska kul. allihop som jobbar där är sjukt snälla !
fick sluta halv 3 ,skulle slutat 4 men det fanns inte så mycket mer att göra. duktiga vii!
vi tog 15.20 bussen hem .när vilmz och ja kom hem till my home la vi utee på min altan oh sola lite gran! sen tvinga jag med vilma in till varddagsrummet för att ja skulle kolla grey's ;) efter det blev det att färga hennes hår. får väl hoppas att det blev bra. nuuu åkte hon precis!

ska snart gå och lägga mig är så otroligt trött! imorgon är andra dagen på praon men också sista .. lite tråkigt att det bara vart 2 dagar. menmen
haha imorgon kommer det in en video på vilma med slingmössa hahah !

puss

praooo

har precis fixat klart mig ,så sitter nu och äter frukost och väntar på att vilma ska komma. kl åker vi upp till stationen och tar bussen 09.16 ;)  oh efter paon ska jag slinga vilmas hår. hörs ikväll !

nya vårjackan !

kom halvvägs med att göra slingorna på vilma tills hennes mamma kom.. men det blir imorgon direkt efter praon ist. mamma kom nyss hem med nya jackan! och som tur va så passa den. mycket nöjd! sista i östergötaland ;)
imorgon måste jag upp tidigt tidigt ,vilma och jag ska med bussen kvart över 9. till praooon ! nu blire moppeplugg ..igeeennn .GODNATT !







Tuesday

solig dag idag med ,det gillar vi mycket !
skolan som vanligt då. inga vanliga lektioner idag heller. mest om framtiden, praon ohså fick vi skriva en ''uppstats'' som hade rubriken jag om 10 år. som man skulle skrivahur man tror/vill att det ska va i ens liv om 10 år.

vi slutade vid 3. cyklade med emelie hem till henne sen gick jag där ifrån hem. direkt när jag kom hem tog jag bort sminket och tog en snabb dusch och la mig ute på altan och sola. i bikini till och med. snart äre sommar <3
låg ute i 2 timmar .sen vart det är nörda grey's anatomy ,som vanligt ;) och nu sitter jag här.
ringde precis min farmor och frågade om hon ville köpa frallor eller rågbullar som vi säljer med klasserna men det ville hon inte.. lärarna är jätte sura på mig nu .och då menar jag verkligen JÄTTE sura ,för att jag inte har sålt så många frallor .. heheh

snart kommer vilma och amanda hit, jag ska slinga vilmas hår igen ,SOM VANLIGT hah ;)
har kollat på en jacka jag vill ha från åhlens men det fanns bara kvar i S i linköping. så min mammas kompis Pata var så snäll och åkte dit och köpte den till mig ,tack !!
mamma kommer hem med den lite senare. då jag också hoppas på att hon kan färga min utväxt! ser förskräckligt ut ..


godnatt!

nu ska jag sätta mig och plugga igen ,moppegrejen som jag tjatar om hela tiden ;)
sen blir det att sova. så jag kommer upp tidigt imorgon bitti. sista dagen i skolan på 2 veckor. men det kan hända att jag kommer va i skolan någon dag på praktiken för att komma ifatt med betygen .. får se hur det blir med det.

tråkigt som jag har har jag suttit och kollat på alla hemsidor jag kunnat komma på och hittade den här (bild nedan) ,fatta skönt att gå om kring i en mjukis dress på dagarna. ohh en sån vill ja ha hahhah :D

imorgon blir det nog att åka med vilma och amandis till stan ,ska tjata lite till på mamma och pappa om en vårjacka som jag hitta ,jätte fin ! aja godnatt


.

vill maria ha dom? ..ja
ska maria ha dom? ..jaa !



sommarn är påååväg!

tjatjaaa.
första dagen i skolan efter lovet dåå. helt okej hade inga vanliga lektioner ,utan bara massa om praktiken.. samma sak imorgon! skönt!
vet ju inte än om jag ska va med på praon ..eftersom att operationen kom ivägen ,så jag måste välja ,operation eller prao?? jätte svårt väl VERKLIGEN! för om jag tackar nej till operatinen finns det ju en chans att jag kan få vänta 1½ år till och det har jag ju ingen lust med.. men praoat har jag ju heller aldrig gjort så jag skulle ju gärna vilja. men jag har till på torsdag att bestämma mig unjefär. för operationen kommer att ske 8 på morgonen på fredag !

aja ,slutade 2 ,gick hem med moa. mamma hämtade oss vid uttersberg. när jag kom hem tog jag bort mitt smink och la mig på altan i linne och kortshorts :o och solade. mycket skönt&varmt!

ohsen har mamma och jag nördat 3 avsnitt av grey's anatomy. förut tyckte hon inte alls det var bra. men nu när jag alltid kollar på det så har hon väl hängt med ,och nu fortsätter hon att följa det haha lite kul :)

btw. äre någon som ska sälja eller vet någon som ska sälja en peugot speedfigt 2. så kan ni slänga in en komentar :D

nu ska jag plugga moppegrejen igen puss.

godnatt!

ångra att jag inte gick och la mig tidigare.. men nu har jag precis pluggat i körkortsböckerna. imorgon kanske jag åker in till stan med vilma för hon skulle köpa en jacka tror jag ohsen skulle vi kanske sola ,men får se hur det blir med det. menmen nu ska jag sova iaf ,tillbaks till helvetet imorgon ju.. fast ändast i 2 dagar ! godnatt

..

har suttit ganska länge nu och kollat runt lite. på moppehjäl och någon vårjacka som är något jag måste ha nu kan ju inte gå runt i min tjockisjacka! och skinjackorna är lite för kallt för ännu ..




ut i solen!

kom precis in från altan. vaknade vid 2 :o trååkigt.. men skönt att få sova ut!

tänkte att jag skulle ut och lägga mig i solen igen. annars idag ska jag väl ta tag i moppeböckerna och läsa på lite. annars vet jag inte vad som häänder. ni får lite biler sen. fast jag har ingen aning om på vad ? hehe
HATA att det är skola imorgon! menmen går ju bara 2 dagar sen blir praoo ;)
ut i solen ni också !

hata rubriker !

vilmz och nyrren kom till miiig vid ..8 halv 9? fixa och trixa. efter ett tag så kom orre stoffe och amandis. blev att sitta inne på mitt rum hela kvällen.. film varte också. tror det var bad boys 2 ? dom åkte vid 12. och nu sitter jag here.

något otroligt trött. har ju inte fått sovmorgon en enda morgon på lovet. pga moppeskolan. imorse var jag ju tvugen att gå upp vid 8 :(

ska ta bort sminket nu och ta en dusch och sen soova så otroligt mycket ,för imorgon blir det pluggaplugga!

SLÄNGER IN EN TRÅKIG KVÄLLENS OUTFIT !


lack tights- gina
linne- gina
vit kortärmad- h&m
halsduk- aa gissa?.. london

såja!

nu är jag på bättre humör :)
emelie sov är inatt vi somnade vid 2. jag gick upp vid 8 imorse emelie låg kvar och sov. jag duscha tog pyttelite smink sen skjusade vi hem emelie och pappa skjusade mig till där vi skulle övningsköra moppe. det gick väl inte så bra i bröjan ,cPP moppe! så jag fick byta till en annan moppe och då gick det MYCKET bättre! blev godkänd iaf. nu ska jag duscha en lång och jätte varm dusch för jag är fortfarande frusen sen jag va och körde imorse :o.
sen blir brudsen ikväll. får se vad vi ska hitta på. lördagen= svull dagen. haha macdonalds påvägen hem sen pizza när jag kom hem och nu chockladpudding. haha menmen man lever ju bara en gång ??;D

usch !

har inte lust att blogga. kanske blir något senare ikväll .tjarå

sista moppekursen

sista lektionen idag då.. fast ska ju va i stan kl 10 imorgon för att köra på ''manöverbanan'' i 1 timme. ska ju faktiskt bli lite roligt. men jag hinner inte med att blogga så mycket nu för jag ska skynda mig in i duschen och fixa mig sen ta bussen till stan som går vid 7. blir att va med amanda emelie och vilma. hörs när jag kommer hem puss

new

imorse paja allting båda hårblåsen och plattången. så hem fick det följa med nya plattång och ny hårblås ;) tack mamma!




23.23

blev inget stan missa bussarna ,hehe! men vi drar in till stan imorgon ist ;)
runt kl 7 kom iaf vilma till mig för vi skulle upp till station men såklart han vi inte. senare så gick amanda jag och vilma ner till amanda blev film: hajar som hajar. fast vi såg inte mycket av den ..
stor del utav när filmen var på bestod av att vi gömde oss för människor som skrämde oss i fönstrena ..undra vilka det kan va??

vilma och jag gick sen iaf hem till mig. och nuuu åkte hon precis. nu ska jag städa mitt rum som ser ut som FAN, eftersom att när jag förut skulle välja kläder men inte hitta något rev jag ut allt i garderoben och nu ligger det fortfarande kvar. en mycket dåligkläddag!

och efter att ha städat mitt rum mycketmycket! så ska jag PLUGGA på moppegrejen som inte blev av förut. inte bra ,inte bra! oj glämde dagens outfit förut ,sorry ! måste slänga in lite bilder här. börjar blir rätt tråkigt ...

hemma igen!

kom precis hem från moppekursen. vi har fått igång snacket lite mer i gruppen nu ,alla vågar iaf säga JA och NEJ och endel skrattar ibland. haha. trevligt. imorgon är det sista lektionen rätt skönt ,fast ändå lite tråkigt faktiskt ..
idag när amanda jag och vilma fika kom läraren fram och sa: fan ni kommer bli tjocka som grisar!hahha

haha och nu ska jag snart äta pizza tjock som jag är. nae vars ;) sen ska jag ta en dusch fixa mig och om det blir som tänkt så åker jag och brudsen in till the town. men får se hur det blir med det ;) kommer upp en dagens outfit snart ,tror jag ..om jag hittar min usb-grej :o

oj nej

blogga inte igår sorry .men ska ta igen det idag ;)
vakna för en helvtimme sen sitter fortfarande i sängen. nu ska jag duscha sen fixa mig ytterst lite för känner inte att jag orkar hålla på att fixa mig idag! sen blire det att hämta upp vilma och sen till moppekursen. kommer hem vid halv 4. och då måste jag plugga till moppegrejen ,måste kunna alla vägmärken och allt. aya hörs sen !

rubrik rubrik rubrik

kom precis hem från gårn ..
åkte till amanda vid 8. där va också vilma ,vi gick dirrekt upp till skogen där stoffe satt. blev att sitta där i halv timme kanske 1 timme. höll på att dö där uppe när det vart mörkt och alla dom skrämde mig! ussch! lyckades iaf få med dom där ifrån efter ett tag ,gick ner på gårn och så hämtade pappa mig och nu sitter jag här. är jätte trött. ´ska ta något kallt att dricka och sen kolla på något pogram om jag hittar något bra. moppekurs imorgon igen vid kl 1-3.

17.16

solen är tillbaks :D
moppekursen var väl helt okej ,lite långtråkig bara. ganska så tyst eftersom att man inte kände någon .eller aa förutom amanda och vilma :D när det hade gått 1 timme skulle vi fika men hahha det var ingen som vågade alla bara stod helt tysta .så vi gick in på teorin igen. slutade vid 3 ,och då gjorde jag syntesten ,gick superbra(y) och sen så åkte jag hem. blev tacos och nu sitter jag här och väntar på att amanda ska komma hem från stan :D

bli medlem
http://www.fashionize.se/ref/1529

dagens outfit


svarta tights: h&m
vit linne: gina
blå kort ärmad med tryck: gina
ssvart och silvirgt halsband: lindex

moppekurs

har precis duschat och ska nu fixa mig lite sen drar jag inte till stan på moppekurs kl 1-3 (y)
kanske lägger in en dagensoutfit innan jag åker får se.

fakta!

Bästa veckodagen: fredag !

 

 

Humör: trött !

 

 

Favoritgodis: röda&gula sura dödskallar!

 

 

Är det nåt du absolut inte äter: havregrynsgröt !!

 

 

Kläder just nu: sovtröja

 

musik just nu: ingen

 

 

Favoritsaft : fläder

 

 

Dagens längtan: ;);)

 

 

Hur många kuddar sover du med: 4 st ;)

 

 

Spelar du nåt instrument: neej

 

 

Dagens frisyr: rakt i toffs !

 

 

Kommer du ihåg din första kärlek: ehm mm

 

 

Har du några homosexuella vänner: inte vad jag vet .

 

 

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: jarå

 

 

Ser du på kärleken som ett misstag: absolut inte.

 

 

Bio eller promenad: promenad kan va mysigt men det kan också bio vara

 

 

Dagens borde: STÄDA !!

 

 

Dagens fundering: om jag ska eller inte ..

 

 

Snarkar du? verkligen inte!

 

 

Rädd för insekter? ah som fan ,speciellt myror !!

 

 

Det här är jag bra på: sjunga hehe :D eller något sånt

 

 

Vad vill du jobba som? hemlis

 

 

Chips eller godis:  CHIPS!

 

 

Skriver du dagbok? nejj

 

 

Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? har piercat naveln och tungan :D

 

 

Hur många syskon har du? min lillasyrra matilda ,jobbig en!

 

 

Är du rädd för blod? nae

 

 

Anser du att du är stark? hehe nejj :D

 

 

Röker du? nejjj !

Snusar du? nejjj !

 

 


Använder du knark? skulle aldrig falla mig in !

 


Kaffe eller te? inget av det !usch

 

London eller Paris: har inte varit i Paris men London är rätt nice :D

 

 

Favoritfärg: svart blå och silver

 

 

 

Född: norrköping !

 

Nationalitet: svensk !


22.30

vilma kom till mig vid 6. och JAG var klar då! hääftigt ! vi åt lite chickennaggets haha och sen så fick vi för oss att klä ut oss. killar för en kväll vart det ;)
men nu ska jag ta bort sminket och muschen&skägget ;D och ska väl sova ganska skapligt idag eftersom att jag har moppekurs imorgon vid 1! ska hinna göra syntesten innan också! pussssss

mario&villiam

















bäästa !

gårdagen vart riktigt bra ,tack allihopa !
linnea vilma och jag vaknade vid halv 11 ,blev att sitta kvar och bara prata till halv 12 då vilma åkte hem och linnea och jag gick ut på altan en stund, efter 10 min åkte linnea och då tog jag en dusch fixade mig och drog till hagebycentrum med mamma men det fanns typ inget roligt där så vi åkte till stan ist men såklart var inte det öppet så vi vi åkte till maxi ist haha. 2 tröjor och ett halsband fick följa med mig hem♥ blider på dom nedanför! när vi kom hem tog jag det lugnt ett tag skulle egentligen vart med amanda men hon var trött. så jag åkte upp till emelie där vilma också va. blev prat ohså :) kom nu hem för 20 min sen. sitter mitt på golvet hehe.. måste snart börja städa och bädda rent ser ut som fan i mitt rum :o






soooool

sitter ute på altan nu ,har suttit här och solat i snart 2 timmar och har faktiskt blivit liite brun (a)
snart ska jag duscha och fixa mig ohså kommer vilma och linnea hit, och sen drar vi oss vidare till dom andra bruudsen! btw var det besöksrekord igår ,hoppas ni stannar :D skriver nog inte mer förns imorgon ,fast kanske kanske att jag skriver ett senare ikväll. får se .puss

ajaj

kom hem för en stund sen ,blev att va med orre stoffe och amanda och emelie kom en pytte stund också. sitter just nu i min säng och har så otroligt ont i magen men kan inte komma på varför. sjukt ont !! gooodnatt !

2 april

när jag kom hem igår va jag sjukt trött ,så jag råkade somna med smink runt halv 1. jätte jobbigt att vakna med smink !!  iaf ..
gick upp vid halv 11 faktiskt .tog bort sminket och åt frukost .och nu har precis nördemaria kollat på ett avsnitt av grey's anatomy ;) blir väl att ta det lugnt ett tag nu och sen ta en dusch och fixa sig. ska va med croniis sen!

town

efter att ha duschat och fixat mig så gick jag ner till amanda där också stoffe var. vi gjorde inte alls mycket. sen kom vilma och vi fick för oss att vi skulle åka till emelie och simon och så skulle vi fixa en annan grej också. så att vilma och jag sprang hem till mig och hämtade pengar tog cykeln halvvägs till konsum och sen sprang som galningar resten av vägen. och vi hann! :D sen väntade vi en kortis stund på bussen. när vi kom fram till haga så vart det donken och sen kom E&S. träffade även på filip matte och malin tror jag dom hette. sen blev det attt ta 23.20 bussen till krk igen ,för såklart missa vi precis bussen som gick en timme innan. och nu sitter jag iaf här. tänkte att jag skulle skriva in min novell här som jag sa igår. får se vad jag orkar ,jätte trött!!

1 april

varför ska allt gå åt helvete hela tiden?! fattar inte ..
skooolan otroligt seg och tråkig! sista lektionen fick jag störta utskällningen :O 2 lärare bara skrek !
aja vi fick sen sluta tidigare ,och som vanligt hämtade mamma oss. och nu sitter jag här. ska snart ta en dusch och sedan fixa mig.
kanske ska in till stan och fixa en grej men inte riktigt säker ..senare ikväll blir det att va med amanda ch vilma.
och nu orkar jag inte skriva mer! hejdå nu går jag och tar livet av mig :D

RSS 2.0