;(

asso jag har så jävla tråååååååkigt , någon som vill komma oh hålla mig sällskap ?;)   ohså tänkte jag att när jag har så tråkigt så kan jag ju skriva här men jag har inget att skriva om hahahha ,men iaf ska väl ta oh plugga sen blire nog ut oh springa tror jag ;), ao men ae vene .. föresten är allt skit nu ! ao så äree det är ju lite surt menmen .. ;(

ameen tjaaa !

tjenatjena.

försov mig till 07.10 börja kl 9 ;o, duscha fixafixa ;) sen drog jag till skolan med moa emelie felicia oh amanda ;)

tråkig dag som fan !, ae men cyklade hem med amanda sen åt jag lite sen nu sitter jag här vettuu ;) aoo oh igår kom emelie robin oh macke dom drog väl vid typ halv 10 ? , imorgon blire att va med amanda om ngn vill hänga på så äre bara att ringa oh smsa ;) tänkte åka in till stan nu efter skolan med det blev inte så för jag har inga pengar, gjort av med mina 1050 kr på hmm 3 dagar duktigt maria !! ae men nu ska jag dra hare bra ! pusssen

hey there !

gick upp kl halv 2 ;O ,duscha sen lite fix sen har jag bara tagit det lungt.. kanske blir att va med robin marcus oh emelie men bara om dom inte kommer så tidigt för jag har inte fixat mig xd, men iaf skolan imorgon längtar lite faktiskt ! fast inte till den falskaäckel ungen ;@ hata !

aja imorse bråka mamma oh pappa oh vem vet det kanske blir att bo på 2 ställen igen?? .. ae jag skiter i vilket för allt är ändå så jävla dåligt nu ! så fort allt börjar bli bra så händer något så allt bli skit igen ! så jävla trött på allt ..

miss u .

10 augusti

hejhejhej,vakna halv 11 gick upp fixa mig åkte till åby halv 3 men åkte hem igen runt 4 för jag fick ont i huvet som fan .. pappa hämade mig vi åkte till stan oh byte något .. sen åkte jag hem oh åt .ooh nu itter jag här oh väntar på vilma oh lyssnar på musik ,oh vilma ska sova här inatt :) oh kollar lite på löshår som jag har tänkt köpa för länge sen men det har inte blivit av för jag har inte haft några pengar men ska nog ta och köpa det för pengarna jag får nästa månad för den här månaden blire att åka in till stan vilma oh jag oh så färgar oh klipper vi håret ;D oh som några vet så har jag ju pratat länge om att jag ska ta sånglektioner något som jag hemskt mycket vill !! men så äre ju ganska dyrt oh jag fick ju en lapp av david där jag fick nummret till en sångpedagog men det har jag ju självklart tappat bort så klantig som jag är (a) så jag ska ta oh fråga honom igen när skolan börjar ! puss :D

solsolsol

hejhejhej, gick upp kvart i 10 oh la mig oh sola till kl 12 lite brun har jag nog blivit (a), ska duscha nu sen fixa mig ohså blire nog att va med vilma sen oh ikväll kanske vilma jag emelie oh amanda åker till åby men jag vene hur det blir med det,annars om det är ngn som vill ses är bara smsa&ringa ;) puss !

23:25

gick upp runt halv 1 duscha fixa mig, sen till stan med emelie oh felicia sen åby en pytte stund oh för felicia oh emelie skulle träffa memme oh valund sen hem oh äta oh va med vilma ,kort inlägg mest för uppdaderings skull ;) puss !

23:43

hejhejhej, sitter här i sängen oh har nyss städat undan lite, kvällen spenderades med vilma louise orre oh stoffe. dom kom hit runt halv 9? ao, först kom orre oh stoffe sen kom lousie efter en halv timme, satt oh prata ohså en stund sen åkte stoffe oh orre hem till stoffe oh hämtade grillkol för vi skulle grilla :), sen när dom kom tillbaka så grilla vi ohså sen åkte vilma vid kvart i 11 kanske? sen efter en pyttestund åkte dom andra med, en trevlig kväll tack alla :D oh nu ska jag snart sova, oh imorgon blire att va med vilma oh vi åker kanske ner till halsvars oh tar en glass för det blev ingen glass idag :) puss !
btw ,såg ett stjärnfall oh då önska jag mig såklart ngt (a) men den saken är jag medveten om att det inte kommer hända, men man kan ju alltid hoppas <3

3 augusti 2009

tjatjatja, sitter oh väntar på att vilma ska komma ,fixar mig lite ,sen kanske vi drar ner till halvars oh köper glass om det är öppet muumms! sen ör vi väl i krk hela kvällen sms&ring ;), idag gick jag upp kvart över 2, det är så jävla tråkigt att gå upp så sent menmen, snart börjar skolan oh då blire att gå upp halv 6 -.-, men det ska bli kul att träffa alla igen, speciellt linnea som jag inte har träffat på hela sommarlovet :/, men nu måste jag ta oh ggöra i ordning mig lite till  puss!


RSS 2.0