sjuk

VAKNA 12 -MÅDE SKIT -TITTA TV -SOV 6 TIMMAR -TOG EN IPREN -GICK UPP -ÅT MACKA -KOLLA TV -MÅR BÄTTRE !

underbart väder!

helt sjukt varmt idag !;o gick upp halv 12 och lamig oh sola till kl 4 8), vart brun men jag bränder mig lite också :( sen så hoppa jag in i duschen sen fixa jag mig sen kom vilma :), vi gick upp till krk och va med emelie , vi mötte våra gammla klass kompisar kevin tobbe oh robert, fan kevin har jag inte pratat med sen vi gick i 3an :O, och tobbe var med länge sen !! så det var lite kul att träffa dom igen :), meeeeeen dom följde efter oss hela kvällen fast vi sa att vi inte ville va med dom xd ,lite mobbade ! men sen iaf så runt halv 11 åkte jag hem för det blev kallt ohså oh vilma oh emelie skulle hem till vilma .när jag kom hem åt jag lite sen satt jag mig här !, imorgon kanske det blir att gå lite på stan med emelie oh vilma :) får se hur det blir, men nu ska jag avsluta det här inlägget hare bra allihopa !<3

23.19

ao imorse baka ag kladdkaka (a) sen gick jag ut och sola i 3 timmar ,vart ganska brun 8) sen så hoppa jag in i duschen och fixa mig lite sen kom vilma och jag fixa mig lite till (a) sen så åt jag och lite senare gick vi upp till krk ,var där ett tag fast inte så länge vi gick hem runt kvart över 8 fanns ju inget att göra :o,åt lite kladdkaka xd, sen så gick vilma ut med louise och jag orka inte följa med så jag kolla lite på tv ,sen så nu sitter jag här och ställer klockan tidigt i morgon eftersom att jag ska sola hela dagen imorgon 8) så jag blir brunare :D, men hare bra ,pusstja!

12 dagar kvar !

amen tjaaaa .
vaknade runt halv 12 låg kvar till 12 (a), har kollat lite på halens och beställt lite till mamma oh mig ;) ao idag blire att va med vilma ,fast nu så ska jag nog baka lite kladdkaka mums .det vart inte mkt skrivet det här men jag skriver nog lite mer ikväll ist ,hare bäst flodhäst ;)

tjapåre! bara 13 dagar kvar .

jaa nu äre bara 13 dagar kvar sen drar vilma oh jag ;)

as seg dag , gick upp halv 1 satt vid datan ett tag (a) sen så gick jag ut och sola till halv 4 lite brun vart jag iaf (a) sen hoppa jag in i duschen sen kom vilma och jag fixa mig ,sen gick vi upp till kiosken oh köpte glass ;), efter ett tag så gick vi till affären sen mötte vi amanda frisäter , prata med henne en stund sen så ringde jag till mamma oh hon kom och hämta oss haha, sen kolla vi på filma ''i taket lyser stjärnorna'' hehe för moa och emelie lämnade den här igår så vi passade på att se den xd, fast jag såg den igår xd, men sen åkte vilma hem och nu sitter jag här ..imorgon blire att va med vilma igen :), vi får väl se vad vi hittar på ,jag ska iaf sola 8D, men hare bra pusspåer !;)


14 dagar kvar!

aha nu äre bara 14 dagar kvar sen åker vilma och jag till öland, vi ska bo i ett hus/studa vid en sjö i köpingsvik i en vecka kommer bli bäst :D,
igår spenderades kvällen med orre vilma oh fredde :), sen sov vilma här vi somnade runt 4 oh vaknade halv 1 ,vilma åkte hem direkt och jag kola lite på tv :) skulle vart med henne idag också men så vart det inte eftersom hon visst skulle till amanda karlsson ,så det blir väl bara att va hemma eller ngt jag får väl se vad som händer. ae men dte här vart ett ganska kort inlägg men har inget mer att skriva vetttuuu,men hare bra pusstja .

midsommar

glad midsommar !

ojjje har inte skrivit på ett tag.. fast det är mest för att jag inte tyckte min blogg va så fin så det va liksom inte så kul att skriva på den om den va ful xd, hhaha men nu är den lite finare iaf ;), men idag äe ju som sagt midsommar. och jag har bara vart hemma . men dagen började iaf såhär att e, jag gick upp runt 12 halv 1 hoppa in i duschen och sen fixa jag mig vettuuuu! sen så gick jag en liten promenad med nova sedan sååå kom kusinen och hennes familj och pillan hennes kompis :D, sen så åt vi lite ohså , sen åt vi efterrätt oh sen så grillade vi så jag är mätt kan jag säga ;o, fick en mascara av patricia taaack! för jag var jue så klantig och brött av min xd ,ah och sen hjälpte pelle mig lite med bloggen :D, ah men i morgon så blire att va med viilma serrö ! aah men nu har jag inte mycket mer att skriva ,så hare bra lite bilder kommer här sen ;) puuuuss !

beckbeck

vaknade med töntarna runt 10, felicia och jag åkte hem vid kvart över 12, jag hoppa in in duschen och gjorde iårdning mig lite och satt på en film beck-gamen när den var slut satt jag på en till beck-i guds namn .när jag hade kollat färdigt på film så satt jag mig vid datan oh nu sitter jag här (a) sen ska jag väl bara tare lite lugnt och sen ska jag lägga mig as tidigt eftersom jag bara har sovit i 3 timmar i natt :O kort inlägg jag vet menmen. hare bra !

molnigt molnigt regnit

daaagen har vart en jävligt rolig dag kan man säga haha! efter skolan gick moa amanda emelie linnea jag och vilma ner till gårn för vilma jag och moa vänta på moas mamma för vi skulle få skjus av henne ;) när hon kom släppte hon av mig och vilma hemma hos mig då vi gick ut med nova en stund sen laga vi mat och sen halv 5 kom vilmas mamma och hämta oss och vi åkte in till stan ;), vilma köpte en bikini och en mascara och jag en till hårfärg !, ae men sen så åkte vi hem till vilma hon bytte om sen åkte vi till hennes träning och vilmas mamma oh pappa var snälla och släppte av mig utanför mig :), sen satt jag mig dirrekt id datan oh aa ,nu sitter jag här ;) men hare bra allihopa ..

varmt som fan

ännu en riktigt var dag 8D, började dagen med attha hemkunskap där vi fick städa spisarna fyfan va äckligt :O sen så hade vi en lång rast och sen spanska efter spanskan gick vi till maten sen kommer jag inte ihåg (a), men jag cyklade hem med felicia och vilma oh vilma skulle hängt med mig hem men hon skulle med felicia till böka ist. så vi skulle väk va imorgon ist. men när jag kom hem tog jag en kall dusch och satt mig vid datan :D sen har jag typ suttit här sen dess :O, fast emellan så har jag gått ut med min hund ;) och satt i färg i mitt hår får se hur det bli då :O, jag hoppas på ett bra resultat iaf :D, men nu ska jag avsluta det här inlägget ha det så bra allihopa ! ;)

RSS 2.0