23:23

vilma åkte hem runt halv 4, då jag gick ut med nova sen diska ja lite och efter det så kom farmor och vi skulle gå hem till pappa och äta.efter maten så spalade matilda(lillasyster)
och farmor memory hih:P,
sen så runt halv 8 så kom vilma och då skjusa pappa ner oss
 till amanda och där var även felicia:),vi var hemma hos amanda ett tag sen började vi gå upp mot krk.och vid pizzerian mötte vi även tooby,men efter ett tag så ringde orre vilma så vi gick
ner till uttersberg där var också fredde matte offe o orre..
men det var inte så kul så att vi gick uppåt igen så mötte vi tooby vid ica där han stod ensam:/ så vi stod där ett tag med honom sen så gick vi till pizzerian igen där felicia köpte en cola:),
sen kom vilmas mamma och hämta
 oss hon skujsa ner oss till amanda för ja hade min väska där:P och sen åkte vi hem till vilma och nu sitter vi vid datan och dricker cola xd och ja ska sova här:)
puuuss!

14.57

va på oasen med vilma igår,somna typ halv 4 och vakna kl 9 as trött :o sen runt 12 så sjusa pappa hem oss till min mamma och då åt vi frukost och duscha och fixa oss,och nu så plattar fjortis vilma sitt hår och fråga mig, är det platt här bak? hahha! sen så ska väl vilma hem en stund och då blir ja ensam hemma,tror ja ska sova lite då xd ska nog fråga mamma eller pappa om ja får köpa en hårfäg,mitt hår ser ut som om en råtta har kissat i mitt hår!det blir väl blonda slingor eller färga hel brunt . ?
sen ikväll så kanske vilma och jag ska ut en stund? sen ska ja sova hos henne,det var ett tag sen..
kanske skriver mer ikväll !
puuuss.


freedag

började med skolan kl 09.15,och ja trodde ju vi hade bad så ia tog med mig badkläder så var det ju gympa så ja var inte med.. sen efter det så var det bild lunch spanska engelska sen no,gick hem med moa :D,sen gick ja ut med nova sen åt ja kladdkakssmet och drak mjölk och kollade på gilmore girls :) sen så satt ja mig vid datan och snacka lite med amanda och vilma,vilma kanske skulle göra om min blogg men det får väl bli sen..
vilma kommer väl runt 7? hon och jag ska sova hos min pappa:/,blir iaf ut på kvällen sen så vet ja ej vem/vilka vi ska va med..

och på lördag så ska ja sova hos vilma,och då ar ja namnsdag på maria :D och på lördag äre också precis en vecka kvar till ja fyller år (a):D,
just nmu sitter jahär vid datan och har försökt hjälpa andrea att hitta jeans shorts men det är as svårt att hitta :o men hon bestämmde sig för att klippa sönder ett par till sommaren ist :D<3
puuuss!

en vanlig dag!

dagen börja med att jag gick upp, ja försov mig hahah en klant som jag är :Pmen jag kom i tid iaf,böjade med matte sen engelska sen kommer ja typ inte i håg xd,efter skolan så gick jag hem med moa som vanligt :),måste skriva oftare här annars äre ju ingen ide att ha en blogg xd

btw jag fyller år om 9 dagar :D,hah ja vet redan vad ja ska köpa av mina födelsedagspengar xd efter min fördelsedag så ska ja gå på stan med vilma det har ja säkert redan skrivit xd
sitter i soffan med mamma och matilda och matilda kollar på bolibompa så det blev att sätta sig vid datan.i morgon blire väl att gå ut med vilma :)sen så skulle ja fråga henne om hon ville sova hos mig i morgon:), sen ska ja sova hos henne på lördag :)

ikväll så ska mamma och ja se på ''den rätte för rosing'' hihi as bra jue :),sen vet ja ej va ja ska göra,as trött är ja ,typ as varmt här hemma xd och så är ja as sugen på glass chocklad och vanilj muuums (:
har kommit på att jag vill färga mitt hår brunt igen ,mörkbrunt inte nåt rött i som det var förut utan bara mörkbrunt :)
det ja önskar mig närja fyller år är:

* en wct tröja
* mjukis byxor
* en ny väska en större!
* pengar


tråkigt!

fick skjus till skolan,hade hemkunskap som första lektionen..
sen spanska sen kommer ja inte i håg (a),efter skolan gick ja
hem med moa,sen så vart det tv kollade på glimore girls eftersom
att one tree hill inte går på vardagarna längre :/,efter det så åkte
mamma matilda och jag till pappa och åt där tråkigt,fortfarande
kvar här tråkigt xd,men sen blir det hem och gå och lägga sig
eller beror ju på när vi kommer hem xd
har vart på stan i helgen med vilma har inte skrivit på hela helgen tror
ja men har inte orkar men jag köpte två tröjor och ett halsband (a)
puss.

skidkul :)

torsdagen började med att jag gick upp kl 11 och jag var ensam hemma ,då gick jag in och duscha sen gjorde ja mig iordning och sen kom pappa och hämta mig tjugo i 2 och skjusa mig till tandläkaren.när ja var där så laga ja en tand ,och då får man ju bedövning i ena sidan av munnen så jag kunde ju inte äta på flera timmar för ja känner ju inte om jag skulle bita mig,sen så åkte ja hem till vilma kl 5 och åt lasange så runt halv 6 så kläde vi på oss skid/snowbords kläder för vi skulle till yxbacken.när vi kom ditt så hyrde ja skidor stavar pjäxor och hjälm,sen åkte vi i barnbacken för det var ju först gången ja åkte skidor xd,sen åkte vi väl hem kl 9 sen så åt vi lite bröd och oboy. sen kom mamma och hämta mig typ kvart i 10 :P,sen fixa ja mig och sov :D<3

i love you,my bestfriend


one day can all change..

Gick upp typ halv 10 i dag för att ja skulle va hos tandläkaren kl 11.50 :/
så ja duschade och fixa mig.. sen när ja kom till tandläkaren så fick ja förståt
reda på att ja har hål .. så ska til tandläkaren torsdag kl 2 för att laga :/
efter att ja vart hos tandläkaren så åkte vi hem igen ,och så kollade matilda och
ja på film :),sen så åkte matilda hem till pappa och ja stanna hos mamma,kl halv
9 kom mamma hem och då åkte vi till pappa och matilda och var där och såg bygglov
och andra avenyn xd efter det åkte vi hem och åt kvällsmat ,sen så typ fixa ja mig
och nu sitter ja i sängen :), ska väl snart sova antar jag :D,
btw tack så hämts mkt till underbara linnea som har fixat min blogg :puss påre :D
kraaam.

00.02

jahap då har kvällen kommit,
vilma kom hit runt halv 8 ?vi sattt vid datan en stund sen så gick vi tll pizzan och köpte coca cola :D
sen gick ja hem och åt godis och satt vid datan (a) sen så åt ja lite kvällsmat :D,sen nu har jag typ
suttit vid datan hela kvällen :P fick reda på att ja ska till tandläkaren i morgon kl 11.50 ,fan ja tror
ja ar hål :/ det blir väl att laga :/ det är så obehagligt .. men kanske skriver lite senare beror på hur länge
jag är uppe :)
puss

måndag.

duschade,sen åkte vilma runt 1 ,sen fixa ja mig (a) sen har ja stor städat mitt rum och
min garderob skönt att ha det gjort :),nu sitter jag bara vid datan och funderar på vad ja
skagöra nu xd,men lite senare kommer kanske vilma hit och då blire väl att gå ut :)
ska sälja min mobil till en tjej i höganär men vi har inte fått pengarna så ja vet inte
hon kanske har ändrat sig ?,men sen när ja fått den såld så blire att köpa en
samsung soul b pink :D längtar tills ja får den :Dmenmen skriver mer i kväll!
puss.

söndag-måndag

jag skrev inte så mkt i går,en vilma kom runt halv 8 och lite senare kollade vi på beck,sen så gick vi in till mitt rum och satt lite vid datan(a)sen somnade vi väl runt halv 3?idag vaknade vid 11 och gick upp och åt frukost och nu sitter vi här.senare har vi inget bestämmt men vi hittar väl på något..skriver mer i kväll! puss. snygging amanda!

söndag :)

i dag gick jag väl upp kl 11 tror jag,se år ja frukost och kollade tv som vanligt xd sen så duschade jag sen så såg jag en as bra film på 3an tror jag :D sen kom mamma hem ,och nu kollar ja på ngn annan film som suger menmen :P,sen runt 7 kanske vilma kommer så blire väl att ringa några och kanske gå ut en stund ,kanske skriver mer i kväll. puss&kram.

blir att köpa dena när ja sålt min :)


vill ha när ja fyller år :)


lördagen.

i dag så gick jag upp runt halv 12,sen så kollade ja på tv lite xd,sen så kom patricia och pelle med oliver (våran föredätta hund) för jag skulle vara hundvakt år honom :) + att jag hade nova innan han kom :P,men sen efter ett tag så gick jag in och duschade och efter det så fixade jag mig sen kom mamma hem och sen åkte vi till pappa och matilda och typ åt och kolla på bruse den allsmäktige,alltid lika rolig xd sen runt kvart i 12 så åkte mamma och ja hem, och nu sitter jag i sängen och ska snart sova :) pusshej.

fredag:)

skrev inte så mkti fredgas men ,på kvällen kom vilma så. egentligen så skulle vi gå ner till gårn men det vart inte så.. istället så gick vi till oasen och efter ett tag så kom amanda och anna så vi var med dom resten av kvällen ganska kul :) sen gick vi hem runt halv 11 ,sen gick jag in på mitt rum och satt mig vid datan xd pusshej.

tjoohoo :)

i dag vare först skola :),sen hem och äta sen sitta vid datan (a)sen i kväll så kommer väl vilma och vi ska väl gå ut:P as kort inlägg men det kanske kommer mer i kväll ! pusshej:)

tjolahopp :)

försov mig i morse:( men ja kom i tid iaf xd men iaf ja stod i cafet hela dagen med julia :) och nu efter skolan har ja precis ätit. och nu blir det väl en stund till vid datan:P och i morgon äre fredag och då blire att gå ut med vilma på kvällen :D PS.fyller år om 24 dagar xd<3 puss !:)

Hola :)

skolan först sen hem och typ år godis sen så somnade ja i soffan och vakna runt 7 halv 8 . seen så typ satt ja mig vid datan , sen nu kollar jag på en film på 6:an :D vet att det blev ett kort inlägg xd puss.

hejhej

i dag började dagen med att gå till skolan sen efter skolan så rensade min garderob sen så åt ja lasange och kolla på tv sen nu sitter jag i bilen för mamma och ja är på väg till pappa och matilda hos pappa !, 1 dag kvar tills vilmas födelsedag :)<33 btw bara 26 dagar kvar till min födelsedag 7/3 :D föresten vilma och jag ska gå på stan när jag och hon har fyllt år så ska vi shoppa shoppa shoppa :D<33 puuusss :)<3

tjjooo :D

länge sen ja skrev :O, men i alla fall det har vart en rolig helg :D,i dag vakna ja och vilma typ halv tolv tolv ? sen så duchade vi sen så fixa vi oss lite sen åkte hon hem halv 3 ,sen så kolla ja typ på tv :P puss :)

20:43

har typ inte skrivit på ganska länge men iaf i dag var det först skola sen hem och kolla på one tree hill som vanligt bääst!sen typ har ja suttit vid datan xd puuusshej<3

19:15

började med hemkunskap i dag kl 9,efter skolan gick jag hem och satt mig vid datan ett tag,sen så såg jag på one tree hill och sen åkte vi till pappa för att han fyler år i dag:) puuuss hej:)<3

12:12

hejhej,har vart hos pappa nu fredag och lördag trååkigt,kan beräätta lite om helgen : i fredags så var jag hos
mamma efter skolan sen på kvällen så gick jag och mötte louise och typ julia och noel för jag ville inte gå själv xd så ja gick med dom ner till amanda fast dom skulle ju till gårn men i alla fall ja gick in till amanda och där var
också vilma och orre,och efter typ 5 min så gick vi till gårn var där i typ 1 timme ?
sen kom min mamma och hämta oss vilma skulle sova hos mig så fråga vi amanda om
hon också ville sova hos mig och det ville hon så vi åkte hem till min pappa och kollade
lite på tv sen typ gick vi in till mitt rum och prata lite ,sen så fixa vi oss och la oss, sen när amanda hade somnat som hon jämt gör först så rita vi i hennes anikte med sprit pennor för vi visste att hon hade lagfoto dagen efter (lördagen)lördagen:
sen på morgonen så gick det bort i alla fall xd men sen runt halv 12 så åkte amanda hem så efter hon hade åkt så åt vilma och ja frukost sen såg vi en beck film (skarpt läge) ganska bra men ja hade ju då sätt den en gång innan :p,men iaf sen vid 2 så gick vi in och duscha för hennes mamma kom halv 3 och hämta oss hos min pappa för ja skulle åka med dom till min mamma för dom skulle hem och sen åka till vilmas faster som fyllde 50 :P,sen så kom mamma hem runt halv ,och då så fixa vi oss båda för min mamma skulle ut och ja skulle till amanda och anna som var hos amanda :P, sen runt 6 halv 7 så skjusa mamma ner mig till amanda och annan så var vi där hela kvällen fast vi satt typ på amandas rum hela tiden förutom lite senare vid halv 10 så spela vi GH och sjöng songstar xd,sen halv 11 kom min pappa och hämta mig !!:@ och så så såg ja typ lite på tv sen så gick ja och la mig tråååkigt... söndagen (idag) så vaknade jag 10 och satt på mig kläderna och gick hem till mamma och nu har jag typ vart här i en timme och sätt på tv :P,ska sbart äta och gå in och duscha och göra i ording mig för i efter middag så ska vi fira pappa som fyller 49 i morgon :P grattis :)
puuussss !

RSS 2.0