Partyparty

Är lite smått taggad till ikväl ,nu ljög ja.. Jävligt taggad!

Tell the devil I said “hey” when you get back to where you're from

Amen kul att jag precis hade skrivit klart ett inlägg ,ohsen så bara försvinner det ?!
aja, föresten så slutar jag med det där dag1,dag2,dag3 osv ,inget för mig.
vaknade imorse av att vilma knackade på dörren för vi skulle sola, jag hade ju helt glömt bort att ställa klockan igår kväll.. somnade ju till och med på min mobil..
men vi hann ju iaf att sola. sen vart det hem och rensa garderoben och äta frukost.
runt halv 6 åkte vilma och jag in till stan och mötte upp amanda becka och andrea ,vi tog en fika och pratade lite om nyår ohså. sen skulle A,B och A sola så vilma och jag tog bussen hem ,sen åkte vi hem till mig och åt, sjukt hungrig.

Tror att nyår kommer bli bra i år ,speciellt om man gemför men förra året haha!
Äntligen har jag hittat kläder ochså, får se kanske lägger upp en bild på dom sen ;)

Uppdatering:

ett linne/korsett med silvriga pärlor på och en svart tight kjol ! va dock inte så fint på bild..



Dag 3– Det här saknar jag.

ganska självklart att jag kommer skriva om klassresan till polen/tyskland! Jag saknar varje dag i bussen när alla satt och prata med varandra ,alla skrattade. vi hade så grymt roligt. när vi alla kom fram till det första hotellt tror jag att det var ,alla var i varandras rum. Jag är så glad att just vi fick uppleva det tillsamms , att vi fick en riktigt stark sammanhålning.

lotta som skulle ta kort och filma allting :D


Krakow


en pytte liten del av Birkenau


en minnes plats för dom som var där





Dag 2- mina rädslor

Ja somsagt som jag skrev igår 2 av mina rädslor är mörker och myror. mörkrädd har jag alltid varit ,mörker är hemskt tycker jag ,fy! speciellt när man är själv. När man inte ser vad som är framför en ,eller när man hör något och man inte ser det. När jag är ensam hemma på kvällen så har jag alltid nästan alla lampor tända haha :D Och myror är ju hemskt det med ,när man ser en myra klättra upp för ens ben eller något sånt. eller om man skulle rammla i en myrstack ,om jag gjorde det skulle jag nog duscha tills jag blödde ,usch! Dom är ju så snabba också ,och det får dom att bli ännu äckligare. Men min största rädsla är ju såklart att mista någon som står väldigt nära ,det vet jag inte ens om jag skulle klara av faktiskt.. nu menar jag inte bara om en släkting skulle dö ,utan om man på något sätt bryter vänskapen med en väldigt nära vän..

Dag 1- Presentera mig själv

vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag kör. Jag heter Maria therese louise göjefors ,är 15år fyller 16 den 7 mars. Jag går på råsslaskolan ,med världens finaste klasskamrater! Jag går inte i någon sport ,har gått i fotboll i 6 år men slutade för 2 år sedan för att jag tröttnade hehe :D min familj består av min pappa Mikael ,mamma Malin och lillasyster Matilda och jag då.+ mina 2 hundar nova ,ellen och min katt pelle. Jag är rädd för mörker ,och myror(hatar dom något enormt också). Jag flyttade hit till krokek när jag var 3 år ,innan bodde jag i norrköping. efter det har jag flyttat runt här ett anntal gånger pga att mina föräldrar har skiljt sig några gånger. Jag söker snart till gymsasiumet och kommer då att söka som första val Samhäll på Haga. Hoppas verkligen att jag kommer in! så ,Dag 1 klart! det är bara att fråga om ni har några frågor :)

juuullov !

äntligen! dagen i skolan har varit mycket bra tycker jag ,hade julklappsbingo i typ 2 timmar haha! vi slutade vi 3 ,gick direkt till kyrkan fick betyg och åkte hem. mina betyg var väl ändå helt okej. men till sommar då jävlar! jag ska in på haga! menmen nu vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på ,kanske gå ner o träna ? får se hur det blir. kanske skriver något senare !

siktar mot toppen!

kort dag i skolan ,vollybolltunering efter lunch men var inte med. efter skolan åkte jag som sagt till stan och handla julklappar och nytt smink! vart kvar rätt så länge. imorgon slutar vi super skönt!

Mobilblogg- no lies ,just love

Sämst är jag på att blogga men det är som det är :D Idag har jag iaf vart duktig och gymmat hehe ,sen har jag inte gjort mycket mer ,imorgon är det näst sista dagen innan lov hur skönt som helst! Imorgon efter skolan blir det att åka in till stan och handla julklappar. Japp det var det ända jag hade och säga ,pyss

I go through this pain every day

hello people!
idag har det vart julshow hela dagen typ. roligt men tråkigt att det var den sista för oss 9:or :(
jag har haft så tur att jag hamnat med er, bättre kan man inte få det! vi har iaf en termin kvar tsm!

bara 7 dagar kvar till julafton ,snabbt det har gått då! efter jul blir det piercing i tungan igen för mig ,och tror jag ska sätta dit några Skindivers eller vad det heter ,det blir super bra :D längar !

  

you have to belive

hehe kom på nu att jag inte har bloggat på evigheter. men det har ju som vanligt vart så mycket i skolan nu dom sista veckorna. men idag var dom sista 3 proven och nu är det slut på allt pluggande ett tag , betygen sätts på måndag så det känns riktigt skönt nu ska ni veta!
skönt att veta att jag inte kommer gå ut med 6 ig (Y).

gud vad jag bablar om skolan i varje inlägg jag skriver. aya ,ae dom sista veckorna har jag vart så inne på att jag vill ha en tatuering. vet massor jag olika jag vill ha haha! får tjata på mamma tills när jag fyller 16 ,ska nog gå hoppas jag :D
men självklart skulle det ju inte bli alla jag vill ha ,utan i så fall bara en. ;)

btw ,haft ganska mycket kör och grejer dom här veckorna också ,jag blev lucia så det kommer bli riktigt roligt :D
men mindre roligt när jag ska läsa en dikt haha ,har ju sån scenskräck hehe (a)
men det ska nog gå bra. hoppas jag !
nej hörre ni hare bra så hörs vi kanske imorgon om jag är duktigt att komma ihåg att skriva ett inlägg :D


RSS 2.0